71692
12:59 18.122018

«Щасливі діти» запрошують маленьких ужгородців на наступний цикл занять в екошколі

Життя 2671

Черговий курс занять в екошколі «В гармонії з природою», що за час проведення так прийшлися до душі маленьким закарпатцям, стартує уже найближчої суботи, 22 грудня.

Програма – насичена і передбачає ряд цікавих інтерактивних занять. Діти не тільки дізнаватимуться нову інформацію, але й виконуватимуть практичні завдання: гратимуться, готуватимуть проекти, братимуть участь у квестах, переглядатимуть мультфільми.

Курс екошколи розрахований на 10 занять, які проходитимуть щосуботи. Групи формуватимуться відповідно до віку охочих: 6-7 років, 8-9 років і 10-11 років.

“Екошкола — це цикл екологічних занять для дітей 6-11 років. Це — час, який діти проводять цікаво і пізнавально, навчаючись берегти природу, економно ставитися до ресурсів, а ще — бути людьми. Масштаби екологічного лиха, яке уже спіткало планету, катастрофічні. Наше завдання — навчити дітей берегти та цінувати, і навіть виправляти помилки попередніх поколінь”, — розповіла керівниця екошколи Олена Булина.

Чим загрожують вирубки лісів? Чим дихає моє місто? Чому не можна спалювати листя та сміття? Чому важливо берегти чисту воду? Що таке сміття і чому воно загрожує планеті? Чим небезпечний сміттєвий монстр і чому важливо сортувати сміття? Яким є взаємозв’язок людини і природи? Звідки беруться безпритульні тварини на вулицях мого міста? Що таке природоохоронні об’єкти? — це далеко не всі питання, які належить обміркувати юним любителям природи.

“Наприкінці року ми, як правило, підбиваємо підсумки і плануємо майбутнє. А майбутнє, наскільки б звично не звучала ця фраза, у наших дітях. І так хочеться, аби вони росли щасливими, дихали свіжим повітрям і насолоджувалися чистотою Карпат. Тому рішення стати партнером екошколи на наступний рік вважаємо правильним, адже це той вид взаємодії, який дає найкращий результат. Дуже важливо залучити дітей до процесу екологічної освіти і виховання, сформувати у них бережне ставлення до природи”, — зазначив Голова Правління АТ “КОМІНВЕСТБАНК” Микола Чотій.

Участь для дітей — безкоштовна. Реєстрація є обов’язковою. Зробити це можна, заповнивши онлайн-форму.

Заняття проходитимуть щосуботи об 11:00 за адресою м.Ужгород, вул.Швабська 64а.

Початок занять першої групи — 22 грудня. Про початок занять інших 5-ти груп учасників буде повідомлено додатково.

Прес-служба ГО “Щасливі діти”

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини