66250
11:29 16.102018

У одній із шкіл Хуста влаштували осінній благодійний ярмарок

Життя 10149

Солодощі, різноманітну випічку, млинці на будь-який смак та безліч інших смаколиків власноруч, спільно з батьками, приготували учні Хустської загальноосвітньої школи I-III ст. №2. Дружна шкільна родина організувала благодійний ярмарок, щоб зібрати кошти на лікування юного хустянина Богданчика Фляшка та Марійки Чорней із Волівця.

У цей непростий для країни час пам’ятають школярі і про тих людей, які воюють за наше мирне небо над головою. Саме тому за вилучені кошти вирішили придбати й гостинці для бійців.

“Подібний ярмарок у навчальному закладі проводимо вперше, однак, сподіваємося, захід стане хорошою традицією. Це приклад того, як діти власними справами можуть робити добро, бути милосердними та співчутливими, допомагати тим, хто насправді того потребує. Подібні акції допомагають дітям зрозуміти, що таке благодійність, а ще об`єднують батьків і дітей у спільній добрій справі. Дякую учням, батькам та вчителям за хорошу ініціативу”, – поділилася з “Карпатським об`єктивом” директор навчального закладу Ганна Гелеван.

Найактивнішими продавцями на ярмарку були учні 5-11 класів. Чимало столів зі смачним крамом діти прикрасили осінніми композиціями, дарами матінки-природи. Придбати смаколики за доступними цінами та долучитися до благодійності мали можливість усі охочі.

Також цього дня у рамках відзначення Дня захисника України школярі спільно з хореографом школи Інною Карабою підготували тематичний флешмоб.

Богдана КЛЕКНЕР, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах