161946
09:18 26.042024

Студенти Ужгородського національного університету завітали до прикордонного підрозділу

Життя 619

Напередодні професійного свята прикордонники відділення «Паладь Комарівці» запросили до себе студентів Ужгородського національного університету. У рамках заходів національно-патріотичного виховання, військовослужбовці розповіли молоді про Державну прикордонну службу як відомство, що надійно й ефективно захищає кордони нашої держави та є невід’ємною складовою Сил Оборони України.

Прикордонники, які брали участь у відсічі військової агресії росіян, поділилися спогадами про свій бойовий досвід та розповіли про стійкість, мужність та героїзм побратимів, з якими разом відвойовували у ворога рідну землю.

Інспектори-кінологи продемонстрували роботу службових собак, яких використовують для пошуку товарів і предметів, заборонених для переміщення через кордон, а також тих, за допомогою яких розшукують та зупиняють порушників законодавства.

Чи не найзахопливішою частиною зустрічі стало ознайомлення студентів з прикордонною авіацією. Хлопці та дівчата змогли на власні очі побачити, як за допомогою безпілотника виявляють з неба правопорушників, а також із захопленням розглядали гвинтокрили.

Молоді також продемонстрували сучасні технічні засоби охорони кордону, зброю і спецзасоби, якими екіпіровують прикордонні наряди.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах