56204
13:11 25.052018

Модні експерти Закарпаття розповіли про тренди випускного 2018

Життя 8051

Випускний – важлива подія в житті кожного учня, адже це прощання зі школою. Звичайно, підготовку до такого особливого дня розпочинають заздалегідь. Дівчата шукають собі ідеальну сукню, продумують найменші деталі образу. Хлопці теж не пасуть задніх і намагаються підібрати для себе цікавий костюм.

Про модні тенденції 2018 року ми довідалися від фахівців цієї сфери. Ірина Прокопенко, стиліст студії краси «Moya», розповідає, що при виборі сукні для випускного перш за все слід покладатися на власні відчуття. Тренди трендами, але найголовніше – те, як випускник почуватиметься під час святкування. Потрібно обрати вбрання, яке вдало передає настрій, стиль та обов’язково підкреслює всі переваги й приховує недоліки.

Виокремити можна кілька трендів.

Мереживні сукні – один з найжіночніших трендів. У цьому випадку важливо звернути увагу на якість тканини, адже вона виглядає гарно, виключно якщо не тягнеться. Оскільки мереживо – це досить активна текстура, поєднувати його Ірина рекомендує з мінімалістичними аксесуарами, босоніжками з тоненькими лямочками й акуратним клатчем.

Багатошаровість. Міні, міді, максі – підійде до будь-якої довжини, може використовуватись як елемент на рукавах, так і по всій довжині сукні. Найбільше пасує високим та струнким дівчатам.

Пастель. Виглядає ніжно та жіночно, може поєднуватися з іншими трендами. Вдалим акцентом буде яскраве взуття й при цьому ніжний, акуратний макіяж.

Сукні насичених кольорів теж актуальні, це свого роду «statement». При виборі такого вбрання варто віддати перевагу яскравому макіяжу, щоб не втратити власну індивідуальність. Щодо аксесуарів, то в цьому випадку гармонійним буде монохромне поєднання.

Ірина Прокопенко зауважує, що є й альтернативні варіанти для бажаючих відійти від звичного образу. Так, ті випускниці, які не бояться експериментувати, можуть обрати брючний костюм, наприклад масляного або червоного кольору, – це буде стильно, актуально та вишукано.

Що стосується декоративних деталей, то вже котрий рік поспіль не втрачає своєї актуальності пір’я як елемент сукні, клатчу чи навіть взуття. Пояс може бути в тон сукні або контрастний, він ідеально підійде для того, щоб вигідно підкреслити талію. Корсет покаже витонченість фігури. Цей елемент зробить талію навіть там, де її насправді немає.

Прозорість може бути присутня, але не варто забувати й про дрес-код, надмірна відвертість не є вишуканою. Напівпрозорими роблять рукава, елементи в зоні декольте чи талії.

Зокрема ми поцікавилися, чи залишається актуальним поєднання топа та довгої сукні, яке вже встигли полюбити випускниці. Так, може бути топ з цікавими декоративними елементами або навіть корсет. Щодо асиметрії, то вона доречна тільки у випадку вечірнього образу, стиліст радить обирати асиметричний крій, а не принт.

Візажист та засновник студії «Moya» Анастасія Лесів розповідає: якщо зважати на те, що головний тренд – індивідуальність, то й макіяж із зачіскою повинні підкреслювати її. Свіжа, здорова, сяюча шкіра – в пріоритеті! Усе інше – справа рук майстра. Тут головне пам’ятати: випускний – особлива подія. І факт, що юне обличчя легко зіпсувати…

«Я завжди раджу дівчатам не малювати на обличчі чуже з Інтернету, а підкреслювати власні природні дані, додаючи певної родзинки образу за допомогою яскравих акцентів. Тим більше, що зараз актуальні кольорові стрілочки та освіжаючі персикові рум’яна. До цього варто додати соковиті, пухкенькі губи, легку, невагому зачіску – і ти Королева випускної вечірки!» – наголошує Анастасія.

Брови. Тренд на брови, яких не торкнувся макіяж, цього сезону в топі! Схоже, що густі широкі брови й надалі не виходять з моди.

Тіні. Ніжні напівпрозорі тіні з легким сатиновим світінням – найпростіший спосіб залишатися в тренді восени та влітку. Модний колір – блакитний. Додайте образу родзинок! Для любительок виразних стрілочок гарна новина: широкі, подвійні, кольорові! Обирайте собі до смаку!

Блискітки. Навесні й улітку 2018-го блискітки можна клеїти всюди: на губи, біля очей. Найсміливіші можуть буквально розсипати їх на вилиці. І нехай це буде єдиним акцентом у макіяжі!

Губи. Перевага за червоним, кораловим, фуксією і тільки в парі з мінімалістичним макіяжем очей. Для створення ефекту вологих губ досить узяти старий добрий прозорий блиск. Але якщо раніше він не міг виступати в ролі акценту, то тепер тільки голі блискучі губи, і більше нічого.

Волосся. Легкі, невимушені зачіски, комбіновані з плетіннями укладки – безумовний тренд 2018! Додасть ніжності образу делікатна деталь: бутончик або навіть гілочка улюбленої квітки.

Не стоїть на місці й чоловіча мода для випускного. Цього року дизайнери пропонують хлопцям не боятися бути яскравими та стильними. Актуальними будуть яскраві піджаки, укорочені брюки, принт «клітинка». Свіжий тренд випускного сезону 2018 року – піджаки з кольоровими підкладками. Цікавий варіант – підібрати колір підкладки в тон сукні котроїсь із однокласниць.

Модний чоловічий костюм 2018 – це піджак, скроєний по фігурі, з вузькими відворотами комірця та прямі брюки середньої посадки. Щодо кольорів костюмів, то цього року на піку моди смарагдовий, особливо матовий, а також синій, волошковий, журавлиновий, сірий, білий і чорний.

Якщо ж до душі класика, то розбавити її допоможе краватка з цікавим принтом.

Утім що б ви не обрали, головне – почуватися зручно й упевнено у створеному образі та добре відсвяткувати!

Вікторія КОПИНЕЦЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини