50190
19:15 21.022018

Перший заступник голови облради Йосип Борто провів прийом громадян

Життя 2114

Сьогодні, 21 лютого перший заступник голови облради Йосип Борто провів прийом громадян з особистих питань.

_DSC0499

На прийомі побувало більше 20 осіб. Кожного привела в обласну раду своя біда. Хтось скаржився на важкі будні, високі тарифи, хтось на погані дороги, але більшість просили виділити матеріальну допомогу на лікування в рамках Обласної програми «Турбота».

До прикладу, ужгородка Маріанна К. має ракове захворювання грудей. Пройшла хіміо-,гормоно-, імунотерапію. А на оздоровлення гостро бракує коштів. Інша ужгородка Нора Ш. –інвалід ІІ групи по зору з дитинства через побутову травму перенесла операцію з перелому гомілкової кістки. Анастасія Ш.-інвалід ІІІ групи, що проживає також в обласному центрі, просила посприяти у  придбанні  слухового апарату для маленького сина Артурчика. Пенсіонерці Тетяна Р. після стенування серця необхідно пройти курс оздоровлення, а грошей вдома нема. Лідія К. – в недалекому минулому інженер-будівельник. Як зазначила заявниця, ніколи не просила, але нинішні реалії змусили зробити цей непростий для неї крок. В офіційній довідці наголошується, що жінка справді потребує лікування щодня з декількох захворювань. Володимир З. має бронхоектатичну хворобу обох легень, то ж  щоб жити –мусить лікуватись. Інвалід ІІІ групи по слуху Ольга П. прооперована у нейрохірургії. Як сказала жінка, разом із чоловіком Іваном П. –інвалідом ІІІ групи взяли кредит на її лікування.

Олену П. із с. Ділок Мукачівського району прооперували в Національному Інституті раку. А Георгій К. із с. Н. Давидково переніс інсульт. Багатодітна мати Оксана К. із с.Пацканьова Ужгородського району перебуває в декретній відпустці і також потребує підтримки. Пенсіонерка Наталі Р. із смт. Середнє, що на Ужгородщині, страждає через кардіосклероз, гіпертонічне захворювання та злоякісне утворення, а лікуватись нема за що..

Йосип Йосипович вислухав уважно всіх заявників і морально щиро підтримав їх у тих труднощах, які вони зараз долають. Багатьом допоміг невідкладно. Та усі звернення взяв на контроль, які будуть розглянуті згідно з чинним законодавством.

Прес-служба облради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Всі новини