45026
10:36 22.112017

1,6 мільйона гривень виділять в Мукачеві на облаштування дитячих будинків сімейного типу

Життя 2067

На черговій сесії депутати розглядатимуть проект рішення «Про затвердження міської програми «Захисту прав дітей» на 2018-2020 роки» на виконання якої з міського бюджету передбачено 2,2 млн. гривень.

20131001114110

Заходи програми спрямовані на забезпечення соціального захисту дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, шляхом забезпечення стандартів на достатній життєвий рівень, охорону здоров’я, освіту, проживання і виховання, повідомила «Карпатському об’єктиву» Мукачівська міськрада.

Також програма має сприяти в місті розвитку сімейних форм виховання, збільшення кількості дітей, влаштованих на виховання та спільне проживання в сім’ї громадян.

1,6 млн. гривень передбачено для придбання меблів, комп’ютерної та побутової техніки та товарів тривалого вжитку для покращення умов проживання дітей у 7 дитячих будинках сімейного типу, розташованих на території міста (відповідно до потреб). Виділять кошти і на придбання подарунків для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що мешкають на території міста до Дня захисту дітей.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах