41036
09:20 22.092017

Ужгородці завжди зможуть доторкнутися до каменя зі Святої Землі

Життя 1646

Цей камінь привезений зі Святої Землі з того самого місця, де Ісус на весіллі створив перше диво – перетворив воду на вино, і цим вином благословив наречених.

3e42e3a---------------

В Україні встановлено вже більш 20 таких каменів. Перший з них з’явився 12 років тому у центрі Одеси біля знаменитого на весь світ Оперного театру. З тих пір біля цих каменів тисячі закоханих призначали побачення, зізнавались в любові і фотографувалися у день весілля. За традицією ці камені оберігають сім’ї та приносять удачі в коханні. Завтра після церемонії урочистого відкриття одного з таких каменів до нього зможуть доторкнутися і мешканці Ужгорода.

Як повідомляє нашому кореспонденту автор цього міжнародного проекту – керівник “Всесвітнього Клубу Закарпатців”, письменник Алекс Штрай, йому дуже приємно, що, нарешті, і в Ужгороді у закоханих з’явиться свій талісман. Крім того, він додав, що усім, хто 23 вересня о 12.30 прийде на відкриття «Каменя Бажань» до РАЦСу на вулицю Небесної Сотні, він особисто подарує на пам’ять маленькі частинки Святої Землі з того самого місця, де відбулося перше християнське весілля.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах