3282
10:38 28.042016

Премію ВРУ, а саме п’ятсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, може отримати свідомий закарпатець

Життя 4325

popularnie-mirovie-premii-2На адресу голови Закарпатської облради Михайла Рівіса надійшов лист від голови Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної Ради України А.Палатного такого змісту: «Інформуємо, що відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування» (№840-ІV від 22 травня 2003 року) Комітет Верховної Ради сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму приймає клопотання про присудження Премії до 1 вересня цього року».

Далі зазначається, що клопотання про присудження цієї Премії можуть подавати центральні органи виконавчої влади, обласні та Київська міська ради, всеукраїнські молодіжні громадські організації, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Закарпатської облради.

Відповідно до згаданої Постанови Премія присуджується особам-громадянам України віком до 35 років, молодіжним та дитячим громадським організаціям. Щороку присуджується десять премій, грошова частина яких становить п’ятсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян кожна.

До клопотання додаються відомості про кандидата на здобуття Премії, його особисті досягнення або досягнення відповідної громадської організації, рішення відповідного органу виконавчої влади, органу місцевого самоврядування, громадські організації, що висуває кандидатуру.

Особлива увагу в цьому листі звертається, що до переліку документів додаються паспортні дані, ідентифікаційний код, контактний телефон та електронна пошта кандидата.

Інформація щодо Премії Верховної Ради за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування розміщена сайті Комітету (www.komsport.rada.gov.ua). Контактна особа: Чорна Олена Віталіївна (тел: (044) 255-31-14, елект.адреса: chorna-ov@rada.gov.ua).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини