96924
17:30 26.122019

У Мукачеві урочисто відкрили оновлений читальний зал для дітей. ФОТО

Життя 3219

26 грудня у Мукачівській центральній міській бібліотеці ім. О. Духновича урочисто відкрили відремонтований читальний зал для дітей.

На ремонт приміщення пішло 4 місяці, а з міського бюджету виділили близько 1 млн. гривень. Олена Дьордь, заступник директора ЦБС, зазначила, що про таку бібліотеку вони з колективом і дітьми давно мріяли. «Таку читальну залу ми маємо завдяки конкурсу – “Бюджет громадських ініціатив Мукачева”. Наша бібліотека взяла участь в цьому конкурсі в 2018 році. Ми перемогли та отримали бібліотеку дитячих мрій – “ЧІЗ”, скорочено від “Читаємо Інформуємо Забавляємо”. Взагалі-то таким і є кредо нашого закладу, весело та інформаційно проводити час».

“Читальна зала повністю оновилася!”, – зазначили маленькі читачі. Для себе виділили не тільки якісний ремонт, але й чудовий асортимент книжок. Поповнили його, до слова, в день урочистого відкриття, і гості заходу: Жанна Хома – дитяча письменниця, яка подарувала збірку казок, що написала для свого сина та батьки дітей, які принесли книжки вже прочитані їх дітками.

Серед гостей також поетеси Мукачева, колишні працівники бібліотеки та представники влади, зокрема на урочистості завітали працівники відділу культури та капітального будівництва міста.

У день відкриття оновленого читального залу та приміщення абонементу, бібліотека була переповнена дітьми. Там сподіваються, що такий ажіотаж буде кожного дня.

Ірина ГРАБКО

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах