91356
18:06 19.092019

В Ужгороді відкрили міжнародну туристичну виставку-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття 2019»

Життя 5367

19 вересня 2019 року в м. Ужгород відкрилася найбільша в області Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття 2019», на якій представлено нові тенденції розвитку та актуальні можливості туристичної індустрії. Саме так розпочався Міжнародний туристичний тиждень, який триватиме до Дня туризму в Україні, що відзначатиметься 27 вересня.

«Тур’євроцентр – Закарпаття 2019» – це вже вісімнадцятий за рахунком Міжнародний туристичний бізнес-майданчик, на якому традиційно обговорюють найважливіші питання розвитку туристичної галузі; представники туристично-рекреаційної індустрії з більшості районів нашого краю, різних регіонів України та країн Європейського Союзу презентують свої пропозиції, можливості, послуги; мають можливість дізнатися про нові тенденції розвитку туризму; підприємці галузі зможуть знайти потенційних клієнтів тощо.

На сьогоднішньому ярмарку були широко представлені закарпатські туроператори, власники закладів розміщення та харчування, господарі сільських садиб, суб’єкти господарювання, що надають послуги з організації активного відпочинку, виробники гастрономічної продукції тощо.

До речі, на цьогорічну виставку–ярмарок з’їхалися понад 70 учасників, 15 з яких, зокрема, представляли Угорщину, Словаччину, Чехію та Німеччину.

Урочистості з нагоди міжнародної виставки розпочалися із привітань від голови Закарпатської облради Михайла Рівіса, заступника голови Закарпатської ОДА Олексія Гетьманенка, Ужгородського міського голови Богдан Андріїв та дипломата Генерального консульства Словацької Республіки в Ужгороді Данієля Цабана.

Так, у своєму виступі заступник голови ОДА Олексій Гетьманенко від імені голови облдержаміністрації Ігоря Бондаренка привітав учасників виставки та зазначив: «Закарпаття вже 18 років поспіль на таких форумах зустрічає гостей з усього краю, України та Європи. У нинішньому році останніх найбільше: маємо 11 угорських делегацій, 2 словацьких і чеська туристичні організації. Карпатський регіон і наша область, зокрема, є найвідвідуванішим краєм в Україні. І це змушує демонструвати туристам не тільки хорошу інфраструктуру, а й постійно вдосконалюватися в усіх сферах. Завдання Закарпаття – бути містком для співпраці європейських та українських туристичних компаній. Велика подяка всім, хто відгукнувся на наше запрошення і представляє свої регіони і свою продукцію тут. Бажаю всім конструктивної роботи і приємного перебування на закарпатській землі».

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв також привітавши учасників та гостей «Тур’євроцентр – Закарпаття 2019» побажав усім учасникам і гостям «приємних вражень від нашого старовинного міста, яке у ці дні відзначає 1126-у річницю, успішних домовленостей та ефективної співпраці».

У рамках «Тур’євроцентру» традиційним також є проведення майстер-класів із приготування закарпатських страв, виготовлення виробів народних промислів, дегустація вин, сирної продукції та медової продукції, показ туристичних відеороликів, презентації туристичних об’єктів, проведення розіграшів.

Юрій КОПИНЕЦЬ

Відео – Дмитро МИСЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Знайти роботу із зарплатою понад 12 тисяч гривень допоможуть у Закарпатській обласній службі зайнятості
12:19
Що скажуть інші? Закарпатська психологиня пояснила, чому не варто жити шаблонами
12:08
24 рулони незадекларованої імпортної плівки для ламінування опинилися на складі Закарпатської митниці
11:55
У суботу «Минай» зіграє з одеським «Чорноморцем»
11:39
Всі новини