84748
09:33 7.062019

Солістка Закарпатської обласної філармонії запрошує на бенефіс

Життя 3331

Вона не просто стала гордістю Закарпаття, а понесла цю славу далеко за межі рідного краю – отримала блискучі перемоги на конкурсах, стала відомою виконавицею і доцентом Львівської музичної академії ім.М.Лисенка. Самобутнім талантом Етелли Чуприк захоплювалися у багатьох куточках України, а також в Угорщині, Польщі, Іспанії та інших країнах світу.

За значний особистий внесок у культурно-освітній розвиток України артистка була удостоєна найвищих державних нагород. А в музичних колах цю виконавицю вже давно прозвали «богинею фортепіано». 11 червня солістка Закарпатської обласної філармонії, народна артистка України Етелла Чуприк запрошує на свій бенефіс. Піаністка понад усе цінує можливість дарувати своє мистецтво широкому колу слухачів і для чергової зустрічі з шанувальниками готує «золоту колекцію» з творів своїх улюблених авторів. Ведуча – музикознавець Наталія Піцур. Початок о 18.30.

«Етелла Чуприк – це окраса нашої філармонії. Для мене вона завжди була і залишається неперевершеною. І скажу з особистих відчуттів: наш «Steinway» ні в кого не звучить так, як в Етелли. Я завжди із задоволенням слухаю цю виконавицю і насолоджуюся незрівнянним звучанням нашого роялю, коли його клавішів торкається саме вона!» (Іван Микита, директор Закарпатської обласної філармонії)

«Етелла – унікальна людина, рідкісний музикант. У її мистецтві може щось подобатися, а щось ні. Але ніхто не зможе заперечити, що вона є талантом від Бога. Я вважаю Етеллу Чуприк неординарною людиною. І думаю, що зараз артистка перебуває лише на половині свого шляху». (Наталя Громова, директор Ужгородської дитячої школи мистецтв)

«Захоплююся талантом Етелли Чуприк, по можливості завжди відвідую її виступи. Почуваюся дуже щасливим, що у нас із нею склалися щирі, дружні стосунки. І можу похвалитися, що отримав у подарунок одну з її картин. Це портрет Христа, дуже тонка й оригінальна робота… Мені здається, що це певною мірою і портрет самої Етелли». (Ендре Саліпскі, колишній консул Генерального консульства Угорщини в м.Ужгороді)

«Талановитих людей дуже багато, а от обраних значно менше. І Етелла – з їх числа. Таких на Землі всього 2-3 %. І їм дуже нелегко, бо вони випереджають свій час. Це велика місія і велика відповідальність. Це невпинна робота над собою. Але Етелла і не вміє по-другому». (Анна Касо, голова Закарпатського осередку асоціації піаністів Укарїни та асоціації «Надії ХХІ століття», старший викладач Ужгородського державного музичного коледжу ім.Д.Є.Задора).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини