79701
15:00 11.042019

В Ужгороді провели Міжнародний конкурс індустрії краси

Життя 4530

В Ужгороді відбувся Royal Beauty – Кубок Карпат 2019. Щорічний Міжнародний конкурс та виставка-ярмарок індустрії краси з року в рік стає популярнішим та збирає фахівців індустрії краси кількох країн. Проходили усі заходи на території спорт-арени «Золота Гора» (с. Барвінок).

У програмі цьогорічного заходу традиційно відбувалися конкурси професіоналів та любителів індустрії краси. Змагалися кращі перукарі, візажисти, майстри нігтьової естетики з різних країн світу та України. Оцінювали роботи конкурсантів професійні судді міжнародного класу.

«Вчетверте ми вже проводимо Royal Beauty – Кубок Карпат. Майстри приїхали не тільки з цілої України, але й з Угорщини та Румунії,- розповідає Аттіла Федик, один з організаторів свят. – Цього року поменшало учасників перукарської майстерності, але побільшало фахівців нігтьової естетики і візажу. Загалом приїхало близько 200 майстрів, вони могли змагатися одночасно у кількох номінаціях. Найбільше номінацій у нігтовій естетиці. Цього року це рекорд. І є новинка– моделювання брів. Лешмейкери (майстри з моделювання брів) дуже чекали цього. По Україні цей напярмко стає дуже популярним. Судді вражені рівнем усіх майстрів, дуже хороші роботи».

Учасники показували свою майстерність у таких конкурсах: «жіноча зачіска», «чоловіча зачіска», «нігтьова естетика», «моделювання брів», «візаж». Не менш цікавими були майстер класи від стиліста Валентина Ломова, зокрема, процес створення декількох вишуканих вечірніх образів та сучасних експрес укладок. У програмі також авторське шоу феєричних зачісок від відомого перукаря Adriana Popescu з Румунії, яке завоювало всю Європу. А також модний показ дизайнера Viki Mindak Designer, кожна колекція якої складається з надзвичайно ніжних та сміливих образів для нареченої.

Також відбулася виставка ярмарок індустрії краси Royal Beauty – Кубок Карпат де компанії представляли свої новинки продукції. Наприкінці заходу організатори оголосили переможців конкурсу у кожній з номінацій. Переможці Royal Beauty – Кубок Карпат 2019 отримали цінні призи та подарунки від спонсорів, а також кубки, медалі та грамоти за свої досягнення на чемпіонаті.

Окремо виділили володарів Гран-Прі. То ж найвищу нагороду отримали у номінаціях: «Нігтьова естетика» – Марина Миньо (Ужгород), «Моделювання брів» – Ганна Ісаєвич (Ужгород), «Візаж» – Анна Потурай (Львів), «Перукарі» – Галина Солтис (Львів).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини