76737
12:07 7.032019

Ужгородцям розкажуть про безкоштовну освіту в європейських вишах

Життя 2569

13 березня 2019 р. о 16:00 в Закарпатській ОУНБ ім. Ф.Потушняка (пр.Свободи,16, 1-й поверх «Вікно в Америку») відбудеться веб-семінар «Безкоштовна освіта в Чехії – від мрії до реальності».

«Від чого залежить успіх в житті? Відповідь дуже проста – від нас самих. Інвестиції в себе – це найвигідніше і безпрограшне капіталовкладення в житті. І однією з таких інвестицій є якісна освіта. Отримавши якісну освіту, навички співпраці з іншими, спілкування у студентському середовищі, вирішення складних завдань формує нас і робить з нас спеціалістів своєї справи.

Ми переконались, що таке якісна освіта і хочемо допомогти іншим. Наша команда надає консультації і послуги щодо вступу у ВНЗ Чеської республіки. Ми на власному досвіді дізнались, що освіта закордоном це абсолютно інший досвід який не отримати більше ніде. Ми надаємо безкоштовні консультації щодо вступу у ВНЗ Чехії і допоможемо Вам пройти ввесь цей тернистий шлях, від подачі заявки на вступ до вашої першої лекції в якості студента», – зазначають організатори семінару.

Детальніше про організацію:

http://www.whiteowl.com.ua

https://www.facebook.com/whiteowlcz/

Запрошуються учні випускних класів, студенти, їх батьки та всі бажаючі.

Вхід вільний.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах