131044
14:10 7.062022

На Закарпатті з нагоди професійного свята відзначили журналістів

Життя 5269

У понеділок, 6 червня, у камінній залі Закарпатської ОВА з нагоди професійного свята відзначили понад два десятка журналістів, представників ЗМІ та пресслужб. Серед них і «Карпатський об’єктив».

Закарпатська військова адміністрація вручила подяки колективам видань, прес-служб силових відомств та окремих установ області, групам власкорів та регіональних колективів, що висвітлюють життя нашого краю. Подякою військової адміністрації відзначено й управління інформаційного забезпечення діяльності обласної ради.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита та голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко особисто привітали журналістів та побажали, серед іншого, так само, як сьогодні пильнувати інформаційний простір області.

«Дякую за ваш внесок у мир і спокій та толерантне і правдиве висвітлення життя Закарпаття у цей непростий період», – наголосив голова обласної ради Володимир Чубірко.

Приємно зазначити, що з нагоди професійного свята Закарпатська ОВА відзначила подякою за сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток інформаційного простору області й колектив газети та інтернет-видання «Карпатський об’єктив». А згідно з розпорядженням голови Закарпатської обласної ради, грамотами та подарунками нагороджено чотирьох активних представників медіа-простору області. Серед них – Руслан Фатула – журналіст «Карпатського об’єктиву», а також Роман Сов’як – автор і ведучий програми «Роман Сов’як. У мережі» ТРК «Даніо» 21-й канал, Євгенія Фанта – журналіст обласної телерадіокомпанії «Даніо» 24-й канал та Євген Суханов – телеоператор телеканалу «М-студіо».

«Карпатський об’єктив»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини