130608
18:40 1.062022

"Країна мрій": у Мукачеві відзначили День захисту дітей. Фото, відео

Життя 5984

1-го червня, у мукачівському Палаці культури і мистецтв, відбулося свято для дітей ” Країна мрій”. Для маленьких гостей заходу підготували розважальну шоу-програму: танці, майстер- класи, малюнки на асфальті та магічне шоу. Понад 60 дітлахів завітали на свято. 

“Діти – це наше майбутнє, тому ми, як працівники культури не могли залишитись осторонь. Кожен, зараз, повинен допомагати на своєму фронті. Тому нашим завданням було створити чудове свято для дітей, аби маленькі гості цього заходу стовідсотково залишились задоволені”,- каже в.о. директора Палацу культури і мистецтв Юрій Чорій. 
 

Тож, присутні, мали змогу побачити танцювальні виступи та стати учасниками флешмобу від клубу спортивного танцю “Рондо”, а також стати частиною магічного шоу відомого закарпатського фокусника –  Cardini. 


 

“Діти – це найбільш щирий глядач. Їх великі, здивовані очі  та бажання розгадати секрет, можна порівняти лише з снігом серед зими, який доречі сьогодні також для них був. Так хочеться, аби в такий важкий для нашої країни час, вони якомога довше лишалися безтурботними!”,- розповідає фокусник. 

Свої думки та емоції, маленькі гості висловлювали малюнками на асфальті.”Подорож до країни дитинства” організувала Катерина Чепак. Малюнки вийшли переважно патріотичними: прапори, українська символіка, назви покинутих міст та жовто-блакитні кольори. Такими, сьогодні, є думки та настрої маленьких українців. 

                                             Ірина Грабко

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах