118648
12:31 16.092021

В Ужгороді відбулося засідання транспортної комісії

Життя 2208

У неділю, 19 вересня, із 8 год. до 22 год в Ужгороді перекриють вул. Капітульну (від будинку № 20 до Ужгородського замку) та вул. Замкову (від вул. Капітульної до вул. Августина Волошина) – у зв’язку із проведенням «БерченіФесту». Таке рішення прийняли напередодні на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту Ужгородської міської ради, розглянувши відповідне звернення. Організатори мають розробити та погодити з департаментом міського господарства й управлінням патрульної поліції тимчасову схему організації дорожнього руху.

Погодили також облаштування пішохідного переходу та встановлення відповідних дорожніх знаків на розі вул. Василя Комендаря – просп. Свободи, облаштування велопарковки на тротуарі біля будівлі №19 на пл. Шандора Петефі. Підтримали й облаштування парковки на вул. Другетів, 88 – за умови внесення змін до проєкту, а саме збереження тротуарної зони і облаштування парковки виключно в межах власної земельної ділянки. Заявник має розробити новий проєкт та погодити його у встановленому порядку.

На комісії також вирішили внести зміни в організацію дорожнього руху: на вул. Українській (від вул. Андрія Палая до вул. Іштвана Дендеші) буде заборонено рух великогабаритного транспорту, а на вул. Миколаї Божук (від вул. Івана Сільвая до вул. Андрія Бачинського) запровадять односторонній рух. Департамент міського господарства має внести зміни в схему організації дорожнього руху та облаштувати відповідні дорожні знаки.

Члени комісії також вирішили демонтувати обмежувачі руху у дворі будинку № 39 на вул. Михайла Грушевського та дорожній знак «Головна дорога» на вул. Антоніна Дворжака від перехрестя з вул. Андрія Палая в напрямку вул. Іштвана Дендеші. Відповідно до прийнятого рішення, департамент міського господарства має облаштувати зелену стрілку – поворот направо – на вул. Коритнянську на світлофорі на вул. Юрія Гагаріна.

Комісія відмовила у забороні руху великогабаритного транспорту на вул. Олександра Можайського. Питання облаштування автопарковки на вул. Володимира Погорєлова, 3 відклали на виїзне засідання комісії.

Загалом на комісії розглянули 12 питань, серед яких депутатські звернення, заяви громадян.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах