104131
17:30 21.072020

В Ужгороді для туристів запускають спеціальну програму Uzhhorod HAS

Життя 3828

Закарпатська туристична організація запускає програму Uzhhorod HAS 2020 – ужгородська гостинність, привабливість і безпека. Мета – створити найкомфортніші та найпривабливіші умови для перебування туристів на території міста. А також дати поштовх туристичній сфері і використати час коронавірусної пандемії для інновацій та розвитку.

Міста і регіони, які традиційно заробляли на туризмі, в цьому році зазнають величезних збитків. «Туристична галузь отримала виклик, з яким вона ще не зіштовхувалась. Ситуацію, в якій ми опинились у 2020 році, зможуть пережити тільки ті, хто вміє швидко пристосовуватись до нових реалій і знаходити шляхи подолання досі незнайомих викликів, – коментує нову ініціативу голова Закарпатської туристичної організації. – Саме тому Закарпатська туристична організація ініціює програму «Uzhhorod HAS 2020». Інноваційність програми полягає в тому, що вона має у найбільш комфортній для туристів формі пов’язати між собою традиційні туристичні сервіси, програми лояльності від ужгородських підприємців та необхідні заходи безпеки під час карантину. Це модель взаємодії туристичних операторів, ужгородських підприємців та туристів».

Концепція програми репрезентується трьома словами: Hospitable (гостинність), Attractive (привабливість), Safety (безпека), початкові літери яких, утворюють слово HAS.

Особливий акцент робиться на «відповідальну гостинність».

Концепція «Відповідальної гостинності» розроблена в рамках програми «Uzhhorod HAS 2020» суттєво доповнює концепцію відповідальної подорожі. Вона розрахована на короткотермінових туристів, що перебувають у місті менше 1місяця (пакет Silver Set, мета якого зменшити ризики і витрати туриста при ознайомленні з містом), та для гостей, які планують затриматися в Ужгороді понад 3 місяці (пакет Gold Set, мета якого зменшити ризики і витрати на адаптування до нового місця проживання».

Silver Set містить 8 спеціальних купонів на відвідування та подарунок від найкращих гастрономічних місць Ужгорода, 2 спеціальних купони на знижку для авторських екскурсій по місту, а також 2 бонусних купони на послуги таксі та обмін валют. Gold Set містить дисконтну картку, що надає знижки на товари і послуги більш ніж 30 закладів м.Ужгород, 3 купони на знижку для екскурсій по Закарпаттю, сувенірну маску програми «Uzhhorod HAS 2020» та комплект купонів на знижку для придбання засобів індивідуального захисту від ужгородського стартапу Don’t Panic. Приймаюча сторона таким чином, за словами ініціаторів, стимулює туристів до знайомства з повним переліком своїх родзинок, а турист при цьому, суттєво зменшує для себе витрати (до 75%) на ознайомлення з новими товарами та послугами.

Запустити програму ініціативна група планує вже до кінця липня. Наразі триває відбір (здійснює Закарпатська туристична організація) найкращих виробників, постачальників товарів і послуг Ужгорода, які можуть запропонувати туристам справді найкраще. Ініціативою зацікавилися вже у Києві та Львові, планується, що до програми вони приєднаються до кінця цього року, а з наступного року – й інші міста України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини