47948
12:30 17.012018

З 1 лютого у Мукачеві прийматимуть заявки на здобуття міської літературної премії ім. Мейгеша

Життя 1893

32593255161a62b1d675f7968449d50f_SВідповідно до Положення про щорічну міську літературну премію імені Юрія Мейгеша, затвердженого рішенням 32 сесії Мукачівської міської ради 7-го скликання від 30 жовтня 2017 року № 806 «Про заснування щорічної міської літературної премії імені Юрія Мейгеша – українського письменника, почесного громадянина м. Мукачева (нова редакція) », з 1 лютого 2018 року розпочинається прийом заявок на здобуття щорічної міської літературної премії імені Юрія Мейгеша.

Премія, загальна сума якої складає 5 000 (п’ять тисяч) гривень, встановлена з метою підтримки місцевих майстрів пера та присуджується авторам найкращих творів (поезія, проза, драматургія, дитяча література, критика, переклад), які проживають і працюють на території міста Мукачева.

Висувати кандидатів на здобуття Премії мають право: трудові колективи, творчі спілки, громадські організації та об’єднання, видавництва, редакції газет та журналів. На здобуття Премії висуваються твори, опубліковані у завершеному вигляді протягом останніх трьох років і стали відомими громадськості не пізніше як за два місяці до подання. При висуванні твору вказується його творець (автор), колектив творців (авторів) у складі не більше трьох осіб. До колективу авторів, не допускається включення осіб, які не є творцями цього твору.

На здобуття Премії подаються матеріали з відображенням основних досягнень претендентів, конкурсні роботи у завершеному вигляді (відповідно до п. 4 Положення) до відділу культури виконавчого комітету Мукачівської міської ради терміном до 1 березня 2018 року за адресою: 89600, місто Мукачево, площа Духновича Олександра, 2, каб. № 54.

До 15 березня через місцеві засоби масової інформації комісія по присудженню премії проінформує громадськість про кандидатури претендентів на здобуття премії та термін обговорення.

З Положенням про щорічну міську літературну премію імені Юрія Мейгеша можна ознайомитись на сайті Мукачівської міської ради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах