18590
14:18 30.102016

На Закарпатті стартує акція «Купи зустріч - подаруй дитині свято»

Життя 1904

children_stohidЩорічний благодійний аукціон зустрічей цього року має ряд змін.

“Купи зустріч – цікаві люди” змінює назву на “Купи зустріч – подаруй дитині свято”. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук організатор акції Денис Ман.

“Ми допомагаємо діткам відчути свято, якого вони не мають. Кожна копійка піде за призначенням. І як завжди, детальний фінансовий звіт бажаючі зможуть побачити в групі”, – йдеться у повідомленні.

За умовами аукціону стартова ціна становить 50 гривень; крок – 10 гривень.

Якщо ви поставили ставку, то будьте готові її оплатити”.

“Протягом півтора місяця ми прийматимемо ваші заявки на участь в благодійному аукціоні побачень. Правила прості: ви надсилаєте заявку з фотографією адміністратору, ми її розміщуємо у нашому альбомі, ви поширюєте ваше фото з описом, а ваші друзі купують зустріч з вами за чашкою кави чи чаю; зібрані кошти йдуть на те, аби зробити справжнє свято для дітей-сиріт в 3-5 закладах спеціального типу, вирішити важливу проблему з відсутністю умов перебування дітей в школах-інтернатах, і навіть здійснення цілого ряду дитячих мрій”, – зазначається в повідомленні.

Найголовніше у цій справі – відкритість та бажання допомогти, а також безпосереднє спілкування наших волонтерів та дітей, котрим не пощастило мати батьків.

Жодної політики, повна відкритість та підзвітність, жодних неефективно використаних коштів – це наша акція.

Старт благодійного аукціону 1 листопада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах