97187
09:27 10.012020

У Мукачеві сьогодні урочисто відкриють 25 ювілейний фестиваль «Червене вино»

Життя 3624

Урочисте відкриття фестивалю заплановано в Центральному парку міста (колишня назва парк Перемоги») на 15:00, яке розпочнеться з ходи учасників фестивалю, бетлегемів. Свято відкриватиме міський голова. Виступатиме Заслужений академічний народний хор (Ужгород) та колективи бетлегемів області (Макарьово, Чома, Великий Березний, Лисичово, Ключарки, Довге, Полянська Гута),народний ансамбль «Чіпкейш» та колективи Мукачева.

Цьогорічний ювілейний Мукачівський фестиваль «Червене вино» готує мукачівцям та гостям міста до 14 січня насичену гастрономічну та дозвіллєву програму.

Щодня з 10:00 по 22:00 год. у міському парку Центральний працюватиме ярмаркове містечко фестивалю-конкурсу «Червене вино», де можна не тільки скуштувати файне закарпатське вино, але і спробувати особливості місцевої кухні, а також чудово розважитись – поколядувати разом з колядницькими колективами, побачити закарпатський вертеп, сфотографуватись біла тематичних фотозон, прийняти участь у інтерактивних іграх, конкурсах та отримати призи, потанцювати під час виступів відомих закарпатських гуртів.

Програма фесту за посиланням: https://www.mukachevo-rada.gov.ua/index.php/vidkryte-misto/zemlekoristuvannya-ta-budivelna-politika/reiestr-mistobudivnykh-umov-ta-obmezhen/item/20065-prohramafestyvaliukonkursuchervenevyno2020

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах