94363
12:48 13.112019

Мукачівська лікарня пройшла реєстрацію в системі електронного здоров’я України

Життя 4411

Мукачівська центральна районна лікарня успішно пройшла реєстрацію в системі електронного здоров’я України та повністю готова до контрактування з Національною службою здоров’я України.

З 1 листопада для спеціалізованих та високоспеціалізованих медичних закладів став доступним функціонал для реєстрації закладу в електронній системі охорони здоров’я. За словами начальника відділу охорони здоров’я виконавчого комітету Мукачівської міської ради Любов Мандзич, – завдяки вчасно проведеній автономізації лікарні, а саме забезпечення закладу комп’ютерами, медичною інформаційною системою, необхідним медичним обладнанням відповідно до вимог Національної служби охорони здоров’я України, а також кадровому потенціалу та своєчасному проведенню заходів з ліцензування та акредитування закладу на минулому тижні КНП «Мукачівська центральна районна лікарня» успішно пройшла реєстрацію в системі електронного здоров’я України.

За її словами, для виконання цих заходів з міського бюджету було виділено 14 млн. гривень. За шість з половиною мільйонів гривень куплено комп’ютерне обладнання та медичну інформаційну систему Doctor Eleks. Та сім з половиною мільйонів витрачено на придбання необхідного медичного обладнання. Сьогодні Мукачівська центральна районна лікарня повністю готова контрактування з Національною службою здоров’я України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах