35584
08:44 28.062017

В Мукачеві відбувся парад випускників

Життя 2687

Випускники шкіл Мукачева вчора пройшлися парадом центральною частиною міста.

_MG_5070

Серед цьогорічних випускників –  22 учнів, які отримали «золоті» та 15 , які отримали «срібні» медалі. Урочистий парад випускників, їх вчителів розпочався з площі Федорова до центральної бібліотеки. Тут, на площі їх вітав міський голова Андрій Балога.

«Парад випускників – це вже традиція, яка стає хорошою сторінкою історії міста. Я не хочу вам давати нудних настанов – ви вже самі знаєте чого хочете досягти в цьому житті. Хочу закликати вас бажати собі більшого.  Кожному з вас – йти й досягати нових цілей. Не забувайте старих друзів і здобувайте нових, тому що з ними веселіше й цікавіше. І ще одна важлива річ – світ навколо нас дуже різноманітний. Є багато міст і країн, де живеться добре. Але тільки тут, вдома, в Мукачеві все особливе. Тому, де б ви не жили – будьте мукачівцями. Це відчуття допоможе вам у житті. Бажаю вам всіх благ у дорослому житті», – звернувся до випускників міський голова.

Опісля вітального слова, Андрій Балога вручив кращим випускникам медалі. Родзинкою свята став вальс, який цьогоріч станцювало рекордних 33 пар, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба Мукачівської міськради.

Разом з міським головою випускників вітали перший заступник міського голови Ростислав Федів, секретар міськради Іван Маняк, начальник управління освіти, молоді та спорту міськвиконкому Катерина Кришінець-Анлялошій.

Для присутніх організували й музичний подарунок – Оркестр Радості «Ватага», який виступив з концертною програмою.

Вже 29 червня в Eventum Hall відбудеться третій Мукачівський бал випускників, ініціатором якого є міський голова Андрій Балога. Ця подія буде справжнім подарунком для цьогорічних випускників. Родзинкою стане традиційний конкурс «Король та королева балу».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах