132907
10:34 13.072022

Молодіжний інтеграційний центр відкрили в Ужгороді

Життя 3014

Ужгородський молодіжний інтеграційний центр – для вимушених переселенців і місцевої молоді – відкрили напередодні на вулиці Швабській, 12б.

Він є одним із центрів мережі «Захід», які діють у чотирьох областях України, зокрема ще у Львові, Івано-Франківську, Чернівцях. Реалізує проєкт ГО «Простір молоді» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Презентували центр проєктна менеджерка молодіжних інтеграційних центрів «Захід» Лілія Івасько та заступниця голови ГО «Простір молоді», координаторка Ужгородського молодіжного інтеграційного центру Аліна Шимон. Вони розповіли про шлях створення простору для молоді, зокрема з числа внутрішньо переміщених осіб.

Нагадаємо, за інформацією департаменту соціальної політики Ужгородської міської ради, понад 24 тисячі переселенців, які тимчасово проживають в Ужгороді, отримали статус внутрішньо переміщеної особи із початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Робота в межах простору передбачає навчання і тренінги, локальні активності, впровадження різноманітних проєктів, навчання проєктному менеджменту. Також в основі центру – коворкінг, мовні клуби.

Організатори закликають долучатися з ідеями та підтримувати молодіжні ініціативи. Стежити за роботою центру також можна в соцмережах – ГО «Простір молоді».

Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах