132214
12:52 30.062022

В ужгородському ліцеї «Інтелект» пролунав останній дзвоник

Життя 6881

Прикрашені стрічками хлопці й дівчата, оберемки квітів, усмішки на обличчях та сльози в очах – нині в кількох школах Ужгорода пролунав останній дзвоник.

Через повномасштабне вторгнення росії в Україну Міністерство освіти видало наказ, згідно з яким школи можуть самостійно визначати дату завершення освітнього процесу у 2021/2022 навчальному році.

Тож деякі школи були вимушені проводити його онлайн, а хтось таки провів урочисту лінійку. Як от багатопрофільний ліцей “Інтелект”- загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 11, який знаходиться на Православній набережній.

Нині на святкову лінійку прийшли випускники, а також їхні батьки, родичі та друзі.

Директор ліцею Наталія Макара підсумувала минулий навчальний рік та побажала випускникам мирного неба над головою. Щоб нарешті закінчилися війна і вони жили у мирній, квітучій Україні.

Відтак відбулося вручення медалей та свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти. Під час урочистостей було вручено дві золоті та дві срібні медалі.

Варто зазначити, що в школі є чимало учнів-переселенців і навіть випускників, які успішно завершили навчання в ліцеї “Інтелект” та отримали атестат.

Це радісне і водночас сумне свято, – зазначають самі випускники. Потрібно думати про вступ до університету та про те, як максимально використати запас знань та допомогти своїй країні здобути перемогу.

Христина БІКЛЯН

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах