122960
12:05 11.012022

Кілька порад закарпатським абітурієнтам для вступу до Угорщини

Життя 3720

Генеральне консульство Угорщини в Ужгороді опублікувало актуальну інформацію щодо вступу абітурієнтів до угорських вищих навчальних закладів. У повідомленні йдеться, що на молодь, яка проживає за кордоном, теж чекає оновлена угорська вища освіта.

Угорські вищі навчальні заклади запрошують на навчання угорськомовну молодь, яка проживає за кордоном. Подати необхідні заявки, щоб розпочати навчання з вересня 2022 року, необхідно до 15 лютого 2022 року. Тож зараз саме час переглянути пропозиції вузів, ознайомитися із правилами вступу та подати онлайн-заявку на сайті www.Felvi.hu.

До вищих навчальних закладів в Угорщині можуть вступити й ті, хто отримував середню освіту за кордоном. Щоб допомогти абітурієнтам, які проживають за кордоном, на www.Felvi.hu було опубліковано серію статей. Крім того, на тому ж сайті розміщено посібник з прийому англійською мовою «Admission Guide». На міжнародній освітній виставці «Educatio», яка пройде з 13 по 15 січня 2022 року, окрема чатова кімната чекає на запитання абітурієнтів, які хоча і живуть за кордоном, проте планують здобувати вищу освіту в одному навчальних закладів Угорщини.

Додаткова інформація на сайтах www.Felvi.hu та https://www.educatioexpo.hu/.

«Карпатський об’єктив»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах