119360
14:52 30.092021

У Генеральному консульстві Угорщини в Ужгороді відбудеться виставка Зіхерман Шандора

Життя 16691

У Генеральному консульстві Угорщини у м. Ужгород 07 жовтня 2021 року відбудеться відкриття персональної виставки Зіхерман Шандора – широко відомого живописця, скульптора, медальєра та графіка угорського походження.

Шандор Зіхерман переїхав до Угорщини у 1989 році і з того часу живе з родиною в Будапешті. З 1990 року митець є членом Національної асоціації угорських художників. Крім колишнього Радянського Союзу та Угорщини, великі твори його різнобічного мистецтва були представлені приблизно у двадцяти країнах. За словами художника, де би він не перебував у світі, він всюди відчуває себе закарпатцем: трохи угорцем, трохи росіянином, трохи русином. Його полотна знаходяться у кількох приватних колекціях багатьох європейських країн – а також у Канаді, Японії, ПАР та США.

Ось як художник розповідає про свою роботу:

Якщо подивитесь на мої роботи, то побачите, що я намагаюся прагнути гармонії, оптимізму, любові до життя. Я намагаюся у своїх роботах застосувати багато сонячного світла та порядку. Оскільки світ навколо нас такий руйнівний і безладний, я прагну мати хоча б якийсь порядок на своїх полотнах.

Запрошуємо вас на урочисте відкриття виставки

07 жовтня 2021 р. о 17.00 год. (за к. ч.)

Місце проведення: Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгород

Адреса: м. Ужгород, Православна наб. 12.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах