96083
17:01 10.122019

Відбулася звітно-виборча конференція Закарпатської обласної організації ветеранів України

Життя 4134

Сьогодні, 10 грудня, в малому залі облдержадміністрації відбулася ІХ звітно-виборча конференція Закарпатської обласної ради організації ветеранів України під головуванням її очільника Івана Жигана.

Участь у заході взяли представники облради та ОДА, голови районних та первинних ветеранських організацій краю та ін.

Учасники конференції розглянули низку питань порядку денного, зокрема, звіт голови про роботу обласної організації ветеранів з грудня 2015 по грудень 2019 року та завдання на наступний період; звіт контрольно-ревізійної комісії обласної організації ветеранів; вибори членів ради та членів президії ради на наступний період роботи; вибори керівництва організації.

Голова обласної організації детально розповів про зроблене за звітній період, відзначив налагоджену співпрацю із обласною радою та облдержадміністрацією. Та відмітив, що у поточному році у рамках Програми „Турбота” щодо посилення соціального захисту громадян на 2016-2018 роки виділено матеріальну допомогу близько 2 тисячам пенсіонерів на суму понад 2 мільйони гривень. Поліпшенню соціального захисту ветеранів і пенсіонерів сприяє розгорнутий рух ветеранських волонтерів, які співпрацюють із працівниками соцзахисту населення та Червоного Хреста. Також зазначалося, що зараз на обліку в первинних організаціях близько 216 тисяч членів організації, а це – учасники бойових дій (крім учасників АТО), інваліди війни, ветерани праці, діти війни та ін.

Делегати конференції визнали роботу голови ветеранської організації Івана Жигана задовільною та обрали його головою на наступні чотири роки, повідомляє виконавчий апарат облради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах