60270
11:20 22.072018

Чим приваблює УжНУ майбутніх студентів

Життя 3370

До УжНУ подано вже понад 10 300 заяв від абітурієнтів!

Ми поцікавились у декого з майбутніх студентів, про які спеціальності вони мріють та чим їх привабив саме УжНУ:

Вікторія Пап: «Я вступатиму на факультет іноземної філології, адже з дитинства хотіла пов’язати своє життя з англійською мовою. Обрала УжНУ, бо чула численні хороші відгуки про університет від своїх знайомих та вірю, що саме тут зможу реалізувати себе».

Василь Опаленик: «У майбутньому я мрію стати екологом, щоб змінювати екологію в нашому регіоні на краще. Я знаю, що в УжНУ отримаю відмінну наукову й фахову базу, а після навчання для мене відкриється багато можливостей».

Сергій Попович: «Я зупинив свій вибір на економічному факультеті. Я цікавлюся математичними науками і в УжНУ зможу оволодіти справою життя, а після навчання працевлаштуватися на омріяну роботу. Також в УжНУ навчатимуться багато моїх друзів».

Адель Березюк: «Навчатимусь на факультеті міжнародних економічних відносин. Радію, що тут зможу отримати відразу дві спеціальності! Я з Ужгорода, тому мій вибір очевидний – нема потреби далеко їхати, якщо і тут зможу стати хорошим фахівцем. Також мені подобається, що УжНУ підтримує зв’язки з європейськими університетами».

Еліна Вашкеба: «Я планую працювати перекладачем в Україні або закордоном. Тому хочу вивчати іноземні мови: англійську й німецьку. Вважаю, що після УжНУ на мене чекатимуть чимало перспектив. Також почуватимусь тут комфортно, адже тут навчаються мої друзі та сестра».

Інформаційно-видавничий центр

Ганна Фельцан

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах