47879
21:09 15.012018

У Мукачеві урочисто презентують відремонтовий за кошти угорців дах обласної дитячої лікарні

Життя 1799

У найстарішій будівлі Обласної дитячої лікарні у м. Мукачево, збудованої за угорських часів у 1905 році, працює інфекційне відділення лікарні на 57 ліжко-місць. Внаслідок сильного градобою дах будівлі отримав значні пошкодження, почав протікати, тому виникла нагальна необхідність ремонту даху будівлі. З огляду на важливу лікувальну діяльність, яка ведеться в цьому закладі, на історичну цінність будівлі, а також збереження її стану, необхідним було термінове здійснення капітального ремонтну даху.

62945451Для фінансування виконання термінових ремонтних робіт дирекція Обласної дитячої лікарні звернулася до Уряду Угорщини за допомогою у сумі 4 мільйона форинтів. Розуміючи, що безпереребійна лікувальна діяльність Дитячої обласної лікарні є під загрозою, д-р Грежа Іштван, Уповноважений Уряду Угорщини з питань урядової координації розвитку Саболч-Сатмар-Березької та Закарпатської областей, прийняв позитивне рішення щодо фінансування робіт. Після підписання Угоди про реконструкцію даху лікарні, укладеної 13 листопада 2017 р. між Генеральним консульством Угорщини у м. Ужгород та Обласної дитячої лікарні у м. Мукачево, одразу було розпочато ремонтні роботи.

В умовах приближення зимового сезону Виконавцю робіт у стислі строки було необхідно виконати роботи, щоб осінні дощові умови не створювали перешкоди для лікувальної діяльності.

З радістю інформуємо всіх, що завдяки чудовій співпраці дирекції лікарні, Виконавця робіт та Генерального консульства Угорщини у м. Ужгород капітальний ремонт даху будівлі інфекційного відділення Обласної дитячої лікарні у м. Мукачево виконано в межах запланованого кошторису, з дотриманням термінів і здано 31 грудня 2017 р., інформує Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгород.

 Захід відбудеться:

18 січня 2018 р. о 15:30 (за київським часом)

м. Мукачево, вул. Івана Франка, 41.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах