35596
12:03 28.062017

Розкішні сукні та запальні танці. Як у Мукачеві парад випускників проходив

Життя 6339

Цього дня чекає кожен школяр, який ще у малому віці вступив на поріг школи. Особливо цього дня чекають дівчата, адже випускний для них – це день, коли кожна може відчути себе справжньою королевою.

_MG_5010

Розкішні сукні та костюми, неймовірні зачіски, чудовий макіяж та щасливі усмішки на очах – такими запам’ятаються випускники 2017 року для кожного мукачівця, хто був вчора на центральній площі міста.

Так, біля центральної бібліотеки міста, 27 червня, пройшло грандіозне свято. Школи міста попрощались із 431 випускником та провели їх у новий шлях, котрий вже з легкістю можна називати дорослим життям.

Урочисте відкриття параду розпочалося із вступних слів міського голови – Андрія Балоги. Він побажав випускникам ніколи не переставати вірити у себе та бажати собі більшого, ніколи не втрачати світлий розум та критичне ставлення до себе.

«Є багато міст і країн, де живеться добре, але тільки тут, дома, навіть повітря особливе, тому, де б ви не жили – будьте мукачівцями», – зазначив Андрій Балога.

Після цього відбулась церемонія вручення золотих та срібних медалей.

Зазначимо, що серед цьогорічних випускників – 22 учнів, які отримали «золоті» та 15, які отримали «срібні» медалі.

Опісля нагородження успішних учнів міста, для випускників організатори свята підготували сюрприз. Для них виступ в Оркестр Радості «Ватага». Випускники не могли просто стояти на місці, тож найсміливіші вийшли на головну сцену, після чого у місті над Латорицею розпочалися неймовірно запальні танці, а аже за декілька хвилин мукачівців та гості міста вже традиційно спостерігали за довгоочікуваним вальсом випускників.

Ілона Вільна

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах