33280
10:01 26.052017

У центрі Мукачева виступав юний Дідзьо і танцювали марсіки. ФОТО

Життя 4048

Ні, це не той Дзізьо про якого Ви подумали, хоч борода, костюм та зовнішність були практично однакові. Це ще зовсім маленькі мукачівці демонстрували свої таланти, підготовку та уміння.

_MG_1829

Вчора, 25 травня, на площі Кирила і Мефодія відбувся гала-концерт художніх колективів дошкільних навчальних закладів «Таланти твої, Мукачево».

Діти разом зі своїми вихователями приготували для мукачівців та гостів міста неймовірні виступи, чудові постановки, танці, співання, читання зворушливих, а також смішних віршів.

Кожен виступ вихованців дошкільних навчальних закладів міста запам’ятався учасникам свята не лише своєю оригінальністю та неповторністю, але й чудовими костюмами.

Всього свято тривало понад 2 години. Концерту трішки завадив дощ,, проте діти, які створили незабутню атмосферу добра, сміху та радості за лічені хвилини розігнали дощові хмари.

На сцені виступали і бджілки, і юні стюардеси, і ангели, і медузи, і курчата, і кого лише не було на сцені. Вона перетворилася на справжню казку, у якій можливо все.

Діти своїми виступами зворушили гостей свята, а особливо батьків.

Опісля всіх виступів вихованці разом із начальником управління освіти, молоді та спорту Катериною Кришінець-Андялошій загадали бажання та відпустили у небо надувні кульки!

Зауважимо, що опісля виступу кожна дитина отримала подарунок.

Ілона Вільна, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах