98850
18:10 15.022020

Закарпаття славиться своїми старожилами

Життя 3012

На сьогодні в нашому краї мешкає 22 довгожителів, яким виповнилося 100 і більше років, та понад 360 осіб, котрі відзначили 95 і більше років.

Один із таких старожилів-закарпатців – 95-річний берегівчанин Олександр Щурін – цієї середи завітав на прийом у Берегівський відділ обслуговування громадян (сервісний центр).

Керівник сервісного центру Катерина Байов разом з начальником управління праці та соціального захисту населення Берегівської районної державної адмінінстрації Володимиром Терпаєм, котрий супроводжував пенсіонера, уважно вислухала Олександра Федоровича, перевірила його пенсійну справу, роз’яснила деякі новації пенсійного законодавства, зокрема щодо перерахунку пенсії за особливі заслуги тощо.

Розчулений пан Олександр згадав свої нелегкі трудові роки, важкі воєнні часи, службу в рядах міліції, поділився нелегкими реаліями своєї самотньої старості, яку тепер проживає. І з гордістю розповів про численні нагороди та почесні звання, які отримав за наполегливу та чесну службу.

Незважаючи на поважний вік, Олександр Щурін жваво цікавився сучасними стандартами обслуговування та новими сервісами Пенсійного фонду, з інтересом спостерігав електронну чергу відвідувачів.

 

Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах