90534
18:40 11.092019

Закарпатські рятувальники здобули 5 місце на міжнародних змаганнях в Румунії

Життя 2627

10 вересня закарпатські рятувальники відвідали інспекторат з надзвичайних ситуацій «Сомеш» повіту Сату Маре (Румунія), де взяли участь у VIII міжнародних змаганнях серед газодимозахисних служб «Вверх».

За право вважатися найкращими газодимозахисниками боролося 19 команд. Серед них представники 17 рятувальних підрозділів з даного повіту Румунії та по одній команді було представлено українською та угорською сторонами.

Делегацію від закарпатських рятувальників вже втретє представляли: начальник 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Олександр Гайдош разом із своїм заступником Іваном Салейом та рятувальники даного підрозділу Степан Алечко та Євгеній Пойда.

Учасникам змагань необхідно було піднятися сходами із пожежними рукавами, розгалуженням, стволом та рятувальною мотузкою на 10 поверх будівлі. Час по виконанню вправи фіксували судді.

За результатами виконання вправи перше місце посіла команда з Угорщини, закарпатські ж рятувальники посіли п’яте місце, випередивши при цьому 14 румунських команд.

Як відмітили організатори змагань, українські спортсмени продемонстрували високу фізичну підготовку та майстерність.

Дані змагання призначені для підвищення рівня професійної майстерності та фізичної підготовки пожежників-рятувальників, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах