82490
15:30 14.052019

В Мукачеві відбудеться масштабний фестиваль Artweekend

Життя 3057

У прийдешні вихідні, 18 та 19 травня, у парку Перемоги відбудеться фестиваль Artweekend.

Свою роботу фестиваль починає з 10:00, де на зоні лекцій та майстер-класів гості зможуть приєднатись до ранкової йоги. Також, у цей час починають свою роботу і такі локації: Art zone (виставка картин і світлин), Game zone (ігрова зона для всієї родини).

У перший день фестивалю у центрі міста водночас буде прохидити флешмоб до свята дня Вуличної музики. З 13:00 починаються лекції на цікаві та актуальні теми, виступи танцювальних колективів, реп-вечірка, відкритий мікрофон на малій зоні. А з 14:00 стартує концертна програма, яку відкривають на малій сцені музиканти-аматори та закривають на великій спеціальні гості: «Lion ON A Spaceship» (Мукачево), «After 12th» (Чехія), «One light inside»-учасники Х-фактору 2016 року (Київ), «Brainwashed» (Німеччина). З 16:00 розпочинається StandUp з досвідченими та гумористами-початківцями. З 16:30 на ігровій зоні розпочнеться гра «Мафія». О 17:00 відбудеться розіграш.

У другий день фестивалю з 10:00 так само розпочнуть роботу такі локації: Art zone, Game zone, Зона лекцій та майстер-класів. Водночас, у парку ім. Валенберга відбудеться велозабіг за маршрутом: «парк по вул. Валленберга – Св.Миколаївський монастир – памятний знак першої гідроелектростанції – с. Кольчино – замок Сент-Міклош у с. Чинадієво – дерев’яна церква св. Дмитра у с. Вільховиця – Підгорянський обеліск – парк Перемоги.», зареєструватись можна на місці з 08:30.

З 12:00 починаються лекції та відкритий мікрофон на сцені. О 13:00 на ігровій зоні розпочнеться турнір з бейблейду а в Urban zone, реп-вечірка. О 18:30 почне свою роботу поетичний блок, після якого, будуть представлені короткометражні стрічки юного режисера Герман Єлизавети. А на ігровій локації о 19:00 почнеться інтелектуальна гра «Battle of the Brains».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах