59754
15:02 12.072018

На Тячівщині запрацював новий асфальтний завод

Життя 5127

У промисловій зоні  смт Тересва ( Тячівський район), сьогодні, 12 липня, відкрили новий асфальтний завод, побудований групою компаній «SELINA grup» (Румунія), яка  є одним з найбільш важливих конкурентів на будівельному ринку.

Сучасне виробництво має потужність – 200 тонн асфальту на годину, який насамперед використовуватиметься для ремонту доріг району та області.

– Завод мобільний, його за потреби можна швидко демонтувати і встановити в новому місці для ремонту доріг в іншій частині Закарпаття, – зазначили представники компанії.

Запуск заводу  дає  можливість забезпечити робочими місцями працівників у Тячівському з подальшим збільшенням кількості робочих місць, пов’язаним з нарощуванням обсягів виробництва. Відтак, як зазначають представники компанії, в подальшому відбудеться стажування та обмін працівниками між Україною та Румунією. На сьогодні завод  має  високотехнологічне обладнання та важку техніку вироблену в Європі. Найголовніше, що виробництво є екологічно безпечним для населення.

Відмітимо, що це вже 4 асфальтний завод на Тячівщині, впевнені, що відтак з відкриттям нового заводу – створяться умови здорової конкуренції та буде покращена дорожня інфраструктура району, інформує прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах