32568
09:18 22.052017

Фестиваль «Смарагдові витоки» завершився у місті над Латорицею

Життя 2944

Дитячо-юнацький фестивалі “Смарагдові витоки” зібрав навколо себе талановитих дітей зі всієї України та створив у Мукачеві неповторну атмосферу, яка вражала жителів та гостів міста не один день.

_MG_0471

Сам фестиваль стартував 19 травня на площі Кирила і Мефодія, а конкурсна програма фестивалю проходила 20 травня в парку «Перемоги».

Вже вчора, 21 травня, о 12.00 год. відбувся гала-концерт та нагородження переможців в парку «Перемоги».

Конкурсна програма передбачала такі номінації: вокальне мистецтво (солісти, дуети, тріо, ансамблі), хореографічне мистецтво (народний танець, стилізований народний танець), гурти (фольклорні гурти, троїсті музики, оркестри народних інструментів, декоративно-прикладне мистецтво та художні ремесла,образотворче мистецтво.

Загалом діти продемонстрували неймовірний талант, сумлінну роботу, а також подарували мукачівцям та гостям міста незабутні емоції.

«Мені дуже подобається те, що у парку щось проходить, бо тут я гуляю з дитиною і вона завжди із задоволенням дивиться подібні концерти, підтанцьовує та веселиться. Їй весело, а я вже задумують над тим у який гурток її віддати. Можливо, можна говорити про те, що такі фестивалі популяризують творчість, а також спонукає дітей займатись тим, що їм подобається», – розповіла для «Карпатського об’єктиву» молода мама Наталія.

Окрім того, під час фестивалю у парку працювали каруселі, готували бограч, запечену картоплю, проте найбільш актуальним продуктом в ці дні було морозиво, адже погода була дуже спекотною.

Ілона Вільна

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах