23765
14:39 18.012017

В Ужгороді відкрили сучасний сервісний центр МВС замість старого МРЕВ

Життя 15520

Сьогодні, 18 січня, в обласному центрі Закарпаття відкрили новий сервісний центр МВС, який замінить колишній МРЕВ. Це вже 14-ий за рахунком сервісний центр в Україні, який надаватиме цілий комплекс послуг пов’язаних з реєстрацією та перереєстрацією транспортних засобів, послуг з видачі та обміну посвідчень водія, допуску до перевезення небезпечних вантажів та інших, в цілому це близько 300 послуг.

1

Головне керівництво центру обіцяє: віднині обслуговування буде на європейському рівні – без черг і хабарів.

«Відкриття сервісних центрів нового зразка потрапило до ТОП-10 найдієвіших реформ в Україні, – розповідає керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. – Новації насправді говорять самі за себе. Це електронна черга, яка прийшла на зміну совковим віконцям, біля яких люди чекали годинами. Комфортний режим роботи для громадян, працюємо ми без обідніх перерв. На робочих столах працівників встановлені додаткові камери — це дозволить контролювати якість надання послуг і протидіяти корупції навіть на побутовому рівні. Тут передбачені зручності для людей з особливими потребами, а також ігровий куточок для дітей. Варто зазначити, що сервісний центр працює за принципом екстериторіальності. А це означає, що послуги будуть надаватися не залежно від місця реєстрації».

Керівник Головного сервісного центру МВС, розповів, що наразі середній час обслуговування одного клієнта, становить близько 30 хв, однак запевнив, що це число ще не оптимальне, і з новими змінами, буде зменшуватися. Відтак анонсував, що незабаром однією із послуг сервісу буде надання довідки про відсутність судимості, яка є однією із найзатребуваніших в Україні.

За словами голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, з появою сучасних сервісних центрів МВС, така структура, як МРЕВ, на щастя, відійшла в минуле. Основні кошти у цю справу вклало МВС, область у свою чергу виділила 153 тис грн. для встановлення опалення та зміни вікон.

«Хотів би запропонувати, щоб сервісний центр розглянув питання реєстрації різного роду транспортних засобів, у тому числі водних. Бо потім, коли щось стається, на встановлення кому належить певний транспортний засіб і хто був за кермом, йде дуже багато часу, – зазначив Геннадій Москаль. – Тож хочу побажати успішної роботи сервісному центру. Аби видавалися гарні номера та посвідчення водія тільки тим, хто є справжнім учасником дорожнього руху».

 

У перший робочий день – клієнтів у сервісному центрі не бракує. Ужгородець В’ячеслав приємно здивований якістю надання послуг:

«Тут дійсно працюють висококваліфіковані фахівці, які надають зрозумілі консультації з будь-якого приводу. Я прийшов змінити посвідчення водія. На все про все у мене пішло 15 хв. Зараз чекаю своє посвідчення, яке отримаю одразу. Цінова політика нормальна. Ця послуга обійшлася мені 201 грн».

Тож новий сервісний центр МВС в Ужгороді чекає на вас. Він працює за адресою вул. О. Кошового, 4. Громадян тут обслуговують з вівторка по суботу без обідніх перерв. Понеділок та неділя – вихідні дні.

Детальніше про послуги центру можна подивитися на сайті hsc.gov.ua.

Христина БІКЛЯН

ВІДЕО: Дмитро МИСЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах