171312
10:10 21.092024

Закарпатців запрошують до вищих військових навчальних закладів

Життя 155

Звертаємось до молоді!

У вас ще є шанс отримати якісну вищу освіту за державний кошт!

Нагадуємо, до 30 вересня вищі військові навчальні України продовжили набір молоді та усіх, хто прагне здобути сучасну військову освіту.

Навчання у ВВНЗ є безкоштовним, курсанти отримують виплати, забезпечуються проживанням, триразовим харчуванням, речовим майном, медичними послугами, а також їм надаються відпустки.

Випускникам присвоюється офіцерське або сержантське звання та вручається диплом «магістра» чи «бакалавра».  За бажанням курсанти коледжів сержантського складу можуть продовжити навчання та стати офіцером.

Отриманий у військових вишах диплом забезпечує молоді гідне майбутнє, надає перспективи кар’єрного розвитку як у лавах ЗСУ, так і в цивільному житті.

Після випуску держава гарантує кожному стовідсоткове працевлаштування та надає право обирати місце служби.

Основними  вимогами до вступників є вмотивованість, вік від 17 до 30 років (в тому числі якщо 17 років виповнюється в рік зарахування на навчання), повна загальна середня освіта.

Охочих здобути військову освіту, запрошуємо звертатися в центри комплектування та соціальної підтримки, де фахівці допоможуть обрати професію та навчальний заклад.

Група комунікацій Закарпатського ОТЦК та СП

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах