142385
10:48 1.022023

Благодійний перформенс: талановиті мукачівки зібрали трохи більше 5000 на потреби військовим

Життя 6954

У центрі міста відбувся Благодійний концерт під гаслом “Підтримати наших захисників із 128 окремої гірської-штурмової Закарпатської бригади”! Учасники танцювального гуртка “Crazy thundering kidz” поділилися своєю творчістю з мукачівцями та гостями міста, натомість ті мали змогу підтримати закарпатських військових.

“Просто неможливо сидіти і спостерігати, як важко там нашим хлопцям боротись, знаходитись в тих польових умовах. Тому, я подумала, як і що ми можемо зробити, аби допомогти їм. Я запропонувала нашій команді виступити в центрі міста. Всі погодились і почали готуватись.

Як на мене, то все пройшло чудово, хоча і погода була дуже холодна та всі дівчата впорались, було весело і нам і людям, хтось просто кидав гроші, а дехто ще й стояв аби підтримати нас”,- розповідає керівник гуртка Каріна.

Хоч колектив ще молодий, функціонує з червня 2022 року, але участь у перформенсі взяли більше 15 учасниць. Через холод танцювали дівчата на центральній площі близько півтори години. Та за цей час вдалося зібрати 5197 грн. Гроші молоді люди передали “Волонтерам Закарпаття”. Ті в свою чергу розділили їх на найбільш нагальні потреби.

“Більшу частину ми передали Володимиру Брянику, що виготовляє буржуйки, а решту витратили на грілки у взуття, бафи, протизастудні ліки, знеболюючі, мокрі серветки, кава та чай”, – каже волонтерка Катерина Легерда.

Ірина ГРАБКО

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах