139598
14:19 29.112022

У Виноградові відбулося засідання щодо моніторингу реалізації молодіжної політики

Життя 4433

У Виноградівській міській раді в рамках реалізації проекту USAID “Говерла” відбулося засідання фокус-груп, метою яких є моніторинг реалізації молодіжної політики у Виноградівській територіальній громаді.

Участь в обговореннях взяли члени ініціативної групи зі створення молодіжної ради при Виноградівській міській раді, працівники органів місцевого самоврядування, депутати міської ради, представники учнівського та студентського самоврядування, працівники культури та освіти.

Під час проведення дискусій обговорили актуалізацію молодіжного руху у громаді, засоби комунікації між молоддю та владою, участь молоді у масових культурних та просвітницьких заходах.

Проєкт «Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді» реалізується БФ «Центр громадських ініціатив» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Метою дослідження є вивчення стану реалізації молодіжної політики та залучення молоді до процесів ухвалення рішень у Білківській, Великобичківській, Ясінянській, Виноградівській, Іршавській територіальних громадах та розробка рекомендацій, які допоможуть проєкту розробити та імплементувати подальші дії щодо її покращення.

Про це повідомляє Виноградівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах