130781
10:31 3.062022

Безпечний та якісний відпочинок дітей на Закарпатті: оздоровча літня кампанія на старті

Життя 3321

Цьогоріч в зоні особливої уваги – дитяча оздоровча кампанія, що відбуватиметься з урахуванням підвищених вимог щодо безпеки. Напередодні в Закарпатській обласній військовій адміністрації відбулося розширене засідання обласного міжвідомчого штабу із координації проведення оздоровлення і відпочинку дітей.

Наразі в Закарпатті проживає близько 60 тисяч дітей пільгової категорії, ще близько 54 тисячі є вимушеними переселенцями. В умовах воєнного часу підвищена увага приділятиметься готовності до роботи і прийому дітей згідно чинного законодавства. Спеціалісти ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області додатково проводитимуть обстеження щодо створення в закладах відповідних умов щодо безпеки дітей, наявності бомбосховищ, укриттів, обладнаних підвалів, відповідного транспортного забезпечення, актуалізованих планів евакуації.

Учасники засідання особливо наголосили на персональній відповідальності керівників закладів оздоровлення і відпочинку за збереження життя і здоров’я дітей, дотримання дитячими оздоровчими закладами вимог законодавства щодо безпеки життєдіяльності, а також про посилення відповідальності органів місцевого самоврядування щодо налагодження системи обліку та контролю перебування на території адміністративно-територіальних одиниць організованих груп дітей (в готелях, базах відпочинку, наметових містечках та ін.)

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах