130259
16:51 25.052022

Сім’я з Рахова потребує допомоги

Життя 3071

У нашому житті дуже багато людей, які потребують нашої допомоги, турботи! Навіть просто нашої уваги. Якщо ти не будеш байдужим, життя обов’язково обернеться до тебе світлим боком. Однак хороші вчинки робляться не за розрахунком, а за покликом душі. Бог завжди благословить ту людину, яка допомагає.

Зараз такої допомоги потребує сім’я Годван з Рахова, в якій батько виховує малолітніх синів самотужки. Мати померла від онкологічного захворювання. У трьох дітей вроджена вада розвитку, котра проявилась через розщілення верхньої губи (в народі – «заяча губа»). Наступного тижня, в одній із провідних медичних установ Львова заплановано провести операцію найменшому сину – Васильку. Через кілька тижнів таке ж оперативне втручання потрібно зробити двом старшим братам – Михайлу та Руслану. Це надасть можливість дітям жити повноцінним життям.

Кожен бажаючий може прислухатися до свого серця і внести частинку своєї допомоги і доброти в цю спільну справу переказавши будь – яку суму на номер карткового рахунку Приватбанку: 5168 7573 7421 5723 – ГОДВАН Руслан Васильович.

Тільки спільними зусиллями ми допоможемо хлопчикам!

Олена БОДНАР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах