122515
12:58 22.122021

В Ужгороді працює цілодобовий стаціонарний пункт обігріву

Життя 3324

В Ужгороді працює цілодобовий стаціонарний пункт обігріву – як і в попередні роки, відкрили його у секторі обліку та нічного перебування бездомних осіб, що на вулиці Олександра Грибоєдова, 20 В.

Сектор створили близько 6 років тому на базі Ужгородського міського терцентру. Тут бездомні люди можуть скористатися комплексною послугою нічного перебування, а також отримати консультації з соціальних питань. Щороку, як починається погіршення погоди, сектор обліку виконує ще одну важливу соціальну місію – як цілодобовий пункт обігріву, інформує департамент соціальної політики Ужгородської міськради.

У секторі – 2 кімнати зі зручностями (електричне опалення, санвузол, душова кімната), розрахований на 5 ліжко-місць. Люди без постійного місця проживання, які звернулися в цей пункт обігріву з нічним перебуванням, можуть випити гарячого чаю з печивом, отримати одяг, взуття (вживані), а також засоби гігієни. Усім цим забезпечує відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Ужгородського міського терцентру.

Про це інформує відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах