119162
10:44 26.092021

«Я прибрав – твоя черга 4» еко-акція пройшла на Рахівщині

Життя 3077

З метою привернення уваги громадськості до проблем засмічення водних об’єктів та покращення їх екологічного стану, колектив Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та підвідомчих міжрайонних управлінь долучились до екологічного івенту «Міжнародний день чистих берегів» та організували прибирання прибережних захисних смуг та русел річок Закарпаття.

Організація даної еко-акції має на меті сформувати екологічну свідомість населення та популяризацію еко-стилю життя, навчання дбайливому ставленню до довкілля та розумному використанню природних ресурсів.

Тячівським МУВГ прибрано правий берег річки Тиса в смт. Великий Бичків та лівий берег р. Теребля в смт. Буштино, зібрано 2 м³ сміття.

Акція діятиме до 30 жовтня тому всіх небайдужих запрошуємо прийняти участь та долучитись до акції «Я прибрав – твоя черга 4»

Також, фахівці Тячівського МУВГ провели інформаційно-просвітницькі заходи для дітей ЗОШ №3 м. Тячів, а також проведено тематичну лекцію-бесіду щодо недопущення засмічення річок в Діловецькій ЗЗСО Рахівського району.

Тячівське МУВГ для Карпатського Об’єктива

Олена БОДНАР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах