114460
14:13 7.062021

Кореспондентка газети «Карпатський об’єктив» стала лауреатом обласної премії у галузі журналістики

Життя 8424

Напередодні професійного свята Дня журналіста, 5 червня, керівництво Закарпатської облдержадміністрації та облради відзначило представників засобів масової інформації. Найкращих журналістів відзначили Почесними грамотами та оголосили Подяки голови ОДА.

Голова облдержадміністрації Анатолій Полосков висловив щиру вдячність власному кореспонденту газети «Карпатський об’єктив» Тетяні Грицищук за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток журналістики в області, високу професійну майстерність та з нагоди Дня журналіста.

У межах заходу нагородили переможців обласного конкурсу в галузі журналістики.

Голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков спільно з в.п.голови обласної ради Андрієм Шекетою вручили дипломи лауреатам.

Переможцем у номінації «Кращий журналіст друкованого засобу масової інформації» визнано Тетяну Грицищук (кореспондентку обласної газети «Карпатський об’єктив») за різножанрові аналітичні матеріали на суспільну, соціально-економічну, історичну тематику.

Кращим журналістом інтернет-видання стала Тетяна Літераті (журналістка сайту «Про Захід»).

Звання кращого телерадіожурналіста здобула Ані Нікогосян (кореспондентка центральних телеканалів «Україна» та «Україна 24» в Закарпатській області).

Премію ім.В.Ґренджі-Донського (колективна) присвоєно творчому колективу Закарпатської регіональної дирекції акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» за програму проєкту „На власні очі” документальний фільм субтитрований двома мовами „Родина Бартошів. Хранителі замку „Сент-Міклош”.

Довідково

У 2021 році Конкурс проводився в двадцять друге відповідно до спільного рішення обласної державної адміністрації та обласної ради від 11.10.1999 року №23, яким було встановлено обласні премії в галузі журналістики як найвищі відзнаки у Закарпатській області за вагомий внесок у розвиток журналістики краю, формування національної свідомості.

Вл.інф.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах