11189
18:49 29.072016

На Закарпатті відзначили випускників, які отримали максимальні бали на ЗНО

Життя 8406

У п’ятницю, 29 липня, в Закарпатській ОДА привітали учнів краю, які за результатами ЗНО 2016 року показали найкращі результати – набрали 200 балів. Варто зазначити, що цьогоріч в Україні 265 200-бальників.

1

«У цьому році 200 балів отримували тільки ті учні, які ідеально виконали завдання на ЗНО. Таких на Закарпатті – четверо. Спочатку я була трохи розчарована, але зважаючи на кількість учнів в інших областях України та специфіку цьогорічного ЗНО, у нас – нормальний результат», – зазначила директор департаменту освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації Ганна Сопкова.

На урочисту церемонію нагородження випускники прийшли разом із своїми батьками та вчителями. Вітали розумників – голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль та очільник Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс.

Випускниця Ужгородської класичної гімназії Юлія Зарєва, окрім блискучого складання ЗНО, посіла перше місце на Всеукраїнській учнівській олімпіаді з англійської мови. Про такий результат дівчина й мріяти не могла. Допомогли у цьому Юлі її батьки, а ще вчитель Алла Риба.

«Зараз я досить впевнено крокую у майбутнє. Мені здається, що за час підготовки до ЗНО я подорослішала на ціле життя. Хочу від імені усіх 200-бальників подякувати людям, які були з нами увесь цей час, які завжди вірили і допомагали нам, бачили усі наші злети і падіння», – зазначила Юля.

Катерина Кобака – учениця Мукачівського ліцею, набрала 200 балів з хімії. Дівчина мріє стати стоматологом, як її батько, а ще – відкрити власну лабораторію. Катя сподівається, що відмінні результати ЗНО допоможуть втілити її мрії в реальність.

Єдиним хлопцем, який продемонстрував неабиякі розумові здібності на цьогорічному ЗНО на Закарпатті став Єдуард Паловчик. Випускник Ужгородської лінгвістичної гімназії набрав 200 балів з англійської. Едік мріє стати міжнародним економістом і вірить в те, що не помилиться у своєму виборі.

«Я пишаюся тим, що в мене такий син, – зазначила Марина Паловчик. Хочеться побажати, щоб з кожним роком у нас було усе більше випускників, які прославлятимуть наш рідний край. Зрозуміло, що їхній   успіх – це плід невтомної праці».

Учениця Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з   поглибленим вивченням окремих предметів Віолетта, яка теж набрала 200 балів на ЗНО проживає в Ільниці, що на Іршавщині. На церемонію нагородження дівчина приїхала з батьком. Дівчина мріє стати хіміком. Зізнається, що таким високим результатам завдячує своїй вчительці – Світлані Голомб.

За сумлінне навчання та досягнення високих результатів у складанні зовнішнього незалежного оцінювання кожному із 200-бальників керівники краю вручили цінні подарунки – швейцарські годинники.

Христина БІКЛЯН

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Вокалісти Академії культури і мистецтв виступали у храмі в Угорщині
09:17
9 способів, як передати показники лічильника ПрАТ «Закарпаттяобленерго»
09:00
Всі новини