75285
13:49 13.022019

На одному з центральних телеканалів розповіли про жахливий стан дороги у Закарпатті. ВІДЕО

Життя 2542

На телеканалі 1+1 розповіли про жахливий стан дороги Мукачево-Львів.

На Закарпатті просто на очах розсипається національна траса “Мукачево-Львів”. Понад 200 кілометрів у глибоких ямах. Однак перспективи на її швидкий капітальний ремонт примарні, зізнаються чиновники обласної служби автодоріг.

Трасу “Мукачево-Львів” жителі села Ділове, що на Рахівщині, інакше, ніж напрямком, не називають. Ям тут стільки, що об’їхати їх неможливо. Ремонт цієї дороги торік мала закінчити буковелівська фірма “ПБС” і навіть виграла відповідний тендер. Однак виконати роботи так і не змогла.

Торік майже півмільярда гривень місцеві дорожники спрямували на ремонт другорядних шляхів. Тендер дійсно був, але з фірмою-переможницею угоду розірвали, повідомляють у службі автодоріг Закарпаття. Мовляв, усієї суми на ремонт, а це два мільярди гривень, – з бюджету не виділили.

Ця зима з сильними морозами стала справжнім випробовуванням для дорожників. Стара основа просто розсипається. І це не тільки через транспортне навантаження, а ще й через неналежне обслуговування. Тим часом інша ділянка цієї магістралі – між Івано-Франківськом та Львовом – виглядає набагато краще. Її відремонтувала та ж фірма, що мала працювати і на Закарпатті. Секрет один, кажуть дорожники. Який – дивіться у сюжеті “ТСН”.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах