34232
11:32 6.062017

Мукачівська мерія прийняла програму підтримки ОСББ

Життя 1732

Керівництво міста ініціюватиме підтримку ОСББ міста для того, щоби мешканці багатоповерхівок об’єднувалися заради спільного утримання власних помешкань. Так, влада пропонує виділяти кошти на капітальний ремонт дахів, утеплення фасадів, внутрішньоквартальних проїздів, інженерних мереж насамперед для багатоповерхівок, де створено ОСББ.

47404_1

Цьогоріч  місто вже прийняло програму сприяння створенню та розвитку ОСББ. Фінансовий ресурс програми становить 1,6 млн. гривень, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Мукачівської міськради.

В першу чергу ОСББ міста зможуть отримати фінансову допомогу з міського бюджету для реконструкції, утеплення і ремонту покрівель, дахового перекриття, підвальних приміщень, реконструкції всіх інженерних мереж і обладнання у будинку, утеплення під’їздів (встановлення та заміна вікон, вхідних дверей), модернізації систем освітлення під’їздів та утеплення стін фасадів.

Також в місті діє “Програма відшкодування частини кредитів, отриманих ОСББ, ЖБК на впровадження заходів з енергозбереження багатоквартирних будинків у м. Мукачево на 2016-2020 рр.”

Наразі в Мукачеві створено та діють 40 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, ще 6 – в стадії створення та реєстрації.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах