21263
10:05 11.122016

В Ужгороді відкрили «Паспортний сервіс»

Життя 5556

Нарешті в Ужгороді запрацював «Паспортний сервіс», де швидко і без черг можна зробити закордонний паспорт.

accamera-04

Офіційне відкриття Центру обслуговування громадян «Паспортний сервіс» відбулося за участю представників місцевої влади, керівництва ГУ ДМС України й Державного підприємства «Документ» та міського відділу реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції Закарпатської області.

Центр має вирішити проблеми закарпатців та гостей області, що хочуть оформити закордонний паспорт. Адже Закарпаття – це єдиний регіон України, котрий межує одразу із чотирма країнами: Польщею, Угорщиною, Румунією та Словаччиною. Звичайно, у місцевих жителів, що часто їздять за кордон, потреба у виготовленні такого документа надзвичайно велика.

За словами керівників Центру «Паспортний сервіс», на кожного відвідувача чекають висококваліфіковані фахівці, які нададуть якісні та зрозумілі консультації стосовно оформлення закордонного паспорта, а потім заповнять анкету, зроблять якісне цифрове фото, відсканують документи, відбитки та ваш підпис. Уся ця процедура займатиме не більше 20 хвилин.

Система електронної черги дозволить клієнту контролювати весь процес обслуговування. Прийом документів буде вестись одночасно в п’ятьох віконцях, а це три робочі місця для фотографування і зняття біометричних даних та два – для видачі документів.

У Центрі обслуговування громадян потурбувалися про те, аби відвідувачі могли здійснити всі необхідні платежі через термінали прийому платежів відразу в приміщенні «Паспортного сервісу», не шукаючи найближчі відділення банків. Про готовність та час отримання закордонного паспорта ви дізнаєтеся завдяки смс-повідомленню.

Христина БІКЛЯН

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
З 10 травня пасажирські перевізники мають можливість обирати час перетину кордону на КПП з Румунією
17:44
8 років ув’язнення і конфіскація авто в дохід держави – закарпатець отримав покарання за незаконне переправлення військовозобов’язаних
17:22
Закарпатська ОВА розробляє регіональну програму підтримки кредитування підприємців у межах державної позики «5-7-9%»
17:01
Допустив самовільну рубку ялин зі збитками на понад пів мільйона гривень – судитимуть помічника лісничого одного з підрозділів «Ясінянського ЛМГ»
16:40
В Ужгороді попрощалися із 21-річним захисником України Тарасом Гаврішем
16:36
В Ужгороді відкрили меморіальну дошку загиблому Герою В’ячеславу Гроскопфу
16:24
В Закарпатській області проведуть комплекс профілактичних заходів Тижня безпеки дорожнього руху
16:06
На Закарпатті виявлено чергових правопорушників під час нерестової заборони
15:55
У суботу «Минай» зустрінеться з «Ворсклою»
15:41
На Закарпатті перед судом постане організатор каналу незаконного переправлення чоловіків через державний кордон України
15:37
Всі новини