162550
14:16 9.052024

Нацгвардійці Закарпатті відзначили день пам'яті і перемоги над нацизмом

Життя 509

День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відзначили нацгвардійці Закарпаття. Разом з керівниками області, міст та районів, офіційними представниками іноземних держав та побратимами офіцери НГУ поклали квіти до монумента на Пагорбі Слави та до могил полеглих героїв. Також гвардійці вшанували пам’ять загиблих військових і мирних жителів України, які загинули від рук нацистів.

Військовослужбовці запевнили, що докладають усіх зусиль, аби не допустити повторення трагедії Другої світової війни і стримують нову загрозу, яку тепер представляють для всіє Європи російські війська.

«В часи Другої світової війни українці разом з союзниками з інших країн змогли перебороти найбільше зло на планеті – нацизм. Сьогодні ми стикнулися з новою загрозою – російською агресією. Згадуючи трагедію Другої світової всі розумні люди, і ми серед них, кажуть: «Ніколи знову», а наші північні сусіди твердять, думають, що «можуть повторити». Ми запевняємо, що не дамо їм повторити той жах. Сьогодні бійці Національної гвардії України у складі Сил оборони не лише відбивають російську навалу, а і бережуть всю Європу від тої орди. Разом ми вистоїмо і переможемо», – відзначили у Закарпатському підрозділі НГУ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах